Europa Conference League

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένοι από την πρόκριση, αυτός είναι ο Μπίσεσβαρ»

Την πρόκριση επί της Μποέμιαν κράτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί χρόνο και τις προσθήκες για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Έμεινε στην… ουσία ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος με την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μποέμιαν και όχι τόσο με την εμφάνιση, τονίζοντας πως η ομάδα του θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που τη θέλει.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόκριση. Πρώτα απ’ όλα. Φυσιολογικά είμαι ικανοποιημένος από κάποιες περιόδους τους ματς. Όχι τόσο από κάποιες άλλες. Θέλουμε χρόνο για να φτάσουμε σε επίπεδο που θέλουμε και να διαχειριζόμαστε στα καλά μας σημεία το παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουμε αποφασιστικότητα και στα καλά σημεία στο ματς. Πετύχαμε δύο τέρματα, είχαμε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες και ένα γκολ που δεν μέτρησε. Δεν μας ικανοποίησαν τα σημεία που δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και προς το τέλος του ματς. Δεν μας ικανοποιεί καθόλου στα τελευταία λεπτά που κινδυνέψαμε.

Ένα σημαντικό κομμάτι να δώσουμε λεπτά στους ποδοσφαιριστές μας. Τόσο σ’ αυτούς που ήταν από την αρχή και σε εκείνους που ήρθαν στην πορεία
», δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα του OPEN.

Για το αν έχει κάποια προτίμηση αντιπάλου (Ριέκα ή Χιμπέρνιαν): «Δεν μπορείς να έχεις τέτοιες επιλογές στο ποδόσφαιρο. Και δεν μπαίνω σ’ αυτή τη διαδικασία. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σωστά τον αντίπαλο που θα μας παρουσιαστεί».

Για το αν γίνουν άλλες μεταγραφές: «Είπα και χθες ότι δεν είμαστε πλήρεις. Δουλεύουμε όλοι στη σωστή κατεύθυνση, για να έχουμε σύντομα το ρόστερ που θέλουμε για να δουλέψουμε».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Δεν έχω να πω κάτι. Αυτός είναι ο Μπίσεσβαρ. Είναι ένας καθοριστικός παίκτης και με ποιότητα. Είναι φανταστικός παίκτης, με αυτοπεποίθηση με κίνητρο. Όλοι προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε. Όλοι περιμένουμε να είναι ένας καθοριστικός παίκτης για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x